Voor de mensen die me (nog) niet persoonlijk kennen, zal ik me even voorstellen.

Mijn naam is Monique Dorrestijn-Eringaard, ik ben geboren in 1965 en opgegroeid in Baarn. Ik ben getrouwd en heb een dochter en een zoon(samen met mijn man heb ik 5 kinderen). Naast mijn baan als office manager en het vrijwillige werk dat ik voor onze stichting ‘Gambia Geven met Liefde’ doe, geef ik sinds begin 2015 energetische massages en diverse andere behandelingen in mijn massagepraktijk aan huis.

Ik geniet van het persoonlijke contact en het geven van een op de persoon afgestemde behandeling, waarbij het bieden van rust en ontspanning en het in balans brengen van lichaam en geest centraal staat.

Voel je je hierdoor aangesproken en wil je ontdekken wat een behandeling voor jou kan betekenen neem dan gerust contact met mij op!

Tot ziens!