Home » Tot slot…

Tot slot…

image

 

Een energetische ontspanningsmassage (combinatie van Reiki & ontspanningsmassage) kan klachten voorkomen omdat tijdig aandacht wordt besteed aan uw lichaam,geest en energieveld. Als u op zoek bent naar de ultieme ontspanning en een gezonder lichaam, dan bent u bij mij aan het juiste adres voor een heerlijke massage met een olie naar keuze die bij uw stemming past.

Een moment van aandacht voor uzelf!

Het maakt u bewust van de spanningen in uw lichaam, stimuleert de doorbloeding van de huid, het onderliggende bindweefsel en de spieren. Daardoor worden afvalstoffen versneld afgevoerd en kunnen voedingsstoffen diep in het weefsel doordringen. U komt los van de dagelijkse stress, het lichaam ervaart weer hoe het voelt  om ontspannen te zijn en de ademhaling wordt dieper. Pure bewustwording!

Een klassieke massage kan op verschillende lichaamsdelen worden toegepast;Benen, rug, nek, voeten, armen, buik en gezicht en kan in tijd varieren. Tijdens de massage wordt er gebruik gemaakt van een olie naar keuze (o.a Lavendel, Rozen, Eucalyptus of gewoon neutraal eventueel gemengd met een etherische olie)

Ook kunt u zelf aangeven hoe stevig de massage mag zijn en welke delen extra aandacht nodig hebben. Een massage van 30 minuten is een deelmassage met specifieke aandachtspunten. Bij een 60 minuten massage wordt het lichaam uitgebreider behandeld. Veel mensen kiezen hierbij voor de rug/nek/schouder maar dat is geheel naar uw eigen wens.

Een eerste afspraak begint altijd met een intake gesprek, waarbij we uw lichamelijke gesteldheid en wensen doornemen. Na de massage kunt u rustig bijkomen met een glas water, dit is zowel gezellig als nuttig omdat er door de massage veel afvalstoffen vrij komen die door voldoende te drinken het lichaam sneller verlaten. Ik neem ruim de tijd voor elke behandeling, zodat u de aandacht krijgt die u verdient en met een goed gevoel mijn praktijk verlaat.

Tot ziens!

image

image