Home » Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Deze massage is gericht op het bereiken van totale ontspanning van lichaam en geest, waardoor de gezondheid van de cliënt wordt bevorderd.

In het dagelijks leven hebben veel mensen last van stress en spanning. Dit kan fysiek van aard zijn, bijvoorbeeld als gevolg van zware arbeid of sport. Het kan echter ook gaan om psychische spanning of stress. Denk hierbij aan een verantwoordelijke baan, een druk gezin of problemen in werk/ thuissituatie. In beide gevallen kan het lichaam deze stress en spanning vast gaan zetten in het lijf. Het gevolg is; rugpijn, nek/schouderklachten, hoofdpijn, pijnlijke ledematen etc.

image

Ontspanningsmassage is een therapeutische massage om spieren en spiergroepen te activeren, de doorbloeding te stimuleren, de afvoer van afvalstoffen te bevorderen en hierdoor de spieren te laten ontspannen. Spannings- en pijnklachten worden zo verlicht of bestreden. U voelt zich prettiger en herstelt sneller van vermoeidheid of spierpijn. De massage werkt kalmerend, rustgevend en draagt bij aan uw totale welzijn.

Ontspanningsmassage is tevens een ‘onderhoud’ voor het lichaam, waar we dagelijks zoveel van vragen. Het helpt ons de balans terug te vinden die we zo hard nodig hebben om goed te kunnen blijven functioneren.

Je hoeft niets te mankeren om een massage te ondergaan, aandacht voor jezelf is ook een hele goede reden!

 

 

image

image