Home » Huisregels

Huisregels

Om de massage die u wilt ondergaan zo goed en ontspannen mogelijk te laten verlopen, hanteer ik een aantal algemene voorwaarden. Wanneer u een afspraak maakt bij Massagepraktijk Your Body & Mind ga ik er vanuit dat u deze voorwaarden heeft gelezen en hiermee akkoord gaat.

 1. Voor het bijhouden van de administratie wordt bij het maken van een afspraak altijd naar uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres gevraagd. Ook noteer ik leeftijd, beroep, sport, medicijngebruik, allergieën, gezondheidsklachten en eventuele bijzonderheden.
 2. Voorafgaand aan de eerste massage/behandeling wordt er door mij een intakegesprek gehouden met u. U blijft zelf verantwoordelijk voor de juistheid van deze (medische) informatie die u tijdens dit gesprek verstrekt. Op basis hiervan kan de massage/behandeling op een verantwoordelijke en veilige manier gegeven worden.
 3. Bij wijzigingen in uw situatie bent u zelf verantwoordelijk om dit aan mij door te geven.
 4. Alle informatie die u tijdens het intakegesprek  en de massage/behandeling aan mij vertelt, wordt vertrouwelijk behandeld. Zonder uw schriftelijke toestemming wordt deze nooit aan derden verstrekt.
 5. Bij Massagepraktijk Your Body & Mind worden geen medische diagnoses gesteld. Bij twijfel kan ik afzien van een massage/behandeling en wordt u doorverwezen naar de huisarts of specialist.
 6. Bij koorts, griep en steenpuisten (waar dan ook op het lichaam), mag er absoluut niet gemasseerd worden. Bij acute blessures, hoge bloeddruk en ziektes is het raadzaam eerst advies te vragen aan uw arts, voordat u een afspraak maakt.
 7. Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Geannuleerde afspraken binnen deze termijn worden door u betaald.
 8. Betaling verloopt à contant of per bankoverschrijving en wordt direct na de massage/behandeling voldaan.
 9. Cadeaubonnen zijn inwisselbaar voor de massage/behandeling of het bedrag dat op de cadeaubon vermeld staat maar kunnen in overleg naar wens nog aangepast worden bij inlevering.
 10. Massagepraktijk Your Body & Mind is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal en/of verlies van persoonlijke bezittingen van de cliënt.
 11. Erotische en/of seksuele massages maken geen deel uit van de massages die ik aanbied. Cliënten die hier wel op zinspelen worden meteen verzocht de praktijk te verlaten en zijn niet meer welkom.
 12. Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaart u tevens dat u Massagepraktijk Your Body & Mind nooit aansprakelijk zal stellen voor bij- en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg zouden kunnen zijn van een massage/behandeling die aan u gegeven is.

image