Home » Even voorstellen

Even voorstellen

image

Mijn naam is Monique Dorrestijn-Eringaard, ik ben geboren in 1965 en opgegroeid in Baarn. Ik ben getrouwd en heb een dochter (22) en een zoon (17).
Sinds 2005 ben ik werkzaam geweest als administratief medewerkster/junior schadebehandelaar bij Dekra en werk op dit moment als office manager voor AAB International. Een leuke afwisselende baan, maar toch merkte ik dat ik toe was aan een extra, nieuwe uitdaging.

Na het volgen van diverse persoonlijke trainingen, waaronder mediumschap 1 en het behalen van Reikigraad 1 en 2, heb ik de opleiding ontspanningsmassage bij ATS opleidingen gevolgd en met goed resultaat afgerond (2015). Vervolgens heb ik ook bij ATS de cursus Cupping, de workshops Guasha nek/bovenrug en hoofd/gezicht & de workshop Hotstone massage gedaan. Om de meest voorkomende klachten nog beter te kunnen behandelen heb ik in mei en juni 2015 bij MOOD massage & opleidingen de specialisatie klachten bovenrug/schouders/nek & de specialisatie lage rugpijn gevolgd, de workshop Quantum Touch en de thuisstudie Acupressuur bij Civas opleidingen omdat ik daar de basis van wil kennen… daarna in september/oktober een cursus Triggerpoint Massage bij ATS opleidingen. Omdat ik steeds meer mensen met HSP in mn praktijk krijg en zelf ook tot die 20% behoor, volg ik daarnaast in mn vrije uurtjes nog de Civas thuisstudie Coaching bij Hoogsensitiviteit. In september 2015 staan de cursussen/workshops Ayurvedische massage (basiskennis), Egyptische massage, Indiase hoofdmassage en Chinese voetmassage op de planning en in september 2016 start ik met de 1 jarige opleiding Voetreflex Massage bij ATS… dus ik ben nog volop in ontwikkeling!

Ik merk dat ik de goede weg ben ingeslagen en vind het fijn om bij mensen een bijdrage te kunnen leveren aan hun totale welzijn. Ik geniet van het persoonlijke contact en het geven van een op de persoon afgestemde behandeling, waarbij het bieden van rust en ontspanning en het in balans brengen van lichaam en geest centraal staat. Omdat ik er naar streef om ‘in deze tijd’ een massage voor iedereen betaalbaar te maken, heb ik er dan ook bewust voor gekozen om mijn tarieven laag te houden.
Ik hoop u snel te ontmoeten!sadsaasdasdasdsadasd