De groene klei pakking voor het lichaam werkt zuiverend, herstellend én opbouwend. De groene klei zuigt gifstoffen uit het lichaam op en geeft zowel in- als uitwendig mineralen af. De doorstroming van het bloed wordt gestimuleerd, de heropbouw van de rode bloedlichaampjes geactiveerd. Zeer geschikt voor plaatselijke ontstekingen en onderhuidse bloeduitstortingen. Helpt het huidweefsel herstellen en is bijzonder effectief bij afslankkuren vanwege de verstevigende werking. Werkt zuiverend, bijvoorbeeld bij ontslakkingen en vertraagt verouderingsprocessen. Neemt geurtjes en uitscheidingen van de huid op en voert uitwendige onrechtmatigheden, zoals vuil bloed, af. Een geneeskrachtige klei met een sterk zuiverend en genezend effect.

Het kleimasker voor het gezicht absorbeert de gifstoffen die zich in de huid hebben verzameld, verwijdert de dode huidschilfers, verstevigt de huid en steunt de genezing van huidirritaties.

Groene klei is ook zeer goed inzetbaar bij zweetvoeten, eventueel in combinatie met een paar druppels salie of tea tree.

Mogelijkheden:

– bovenrug/nek
– gezicht/hals
– handen
– voeten